Wauw Logo Wauw Logo

Slider

Wensen

Krijg jij opvang of begeleiding bij Wauw Speciaal voor Jou en heb je een wens? Hiervoor is de Wensboom van Wauw Wenst!

wauw wenst boom

Dit moet je doen:

  1. Vraag de groepsleiding om een wensballon.                         
  2. Vul samen de wens in.
  3. Hang hem in de wensboom.
  4. En duimen maar! Misschien komt jouw droom uit!
Deze wensen gingen al in vervulling

Naar Jumping XL

Met een zeer gulle schenking van Old Grand Dad hebben wij  de wens van maar liefst 25 kinderen in vervulling kunnen laten gaan. Deze club van grootvaders wil met hun giften dat gehandicapte kinderen meer aan sport, spel en beweging doen. Nou dat is gelukt want de wens van de kinderen was om naar Jumping XL te gaan. De kinderen hebben heerlijk gesprongen en werden getrakteerd op fris, snoep en chips. Aan alle lachende gezichten op de foto kun je wel zien dat ze hebben genoten. 

316414634 511525551015792 6604741996812027385 n

Een K3 feestje voor Jouana
 
Op zaterdag 1 mei is het dan zover! Een dag waar Jouana al heel lang naar heeft uitgekeken. Het is haar wens om met kinderen uit haar groep van de zaterdagopvang van Wauw speciaal voor Jou te Venlo samen K3 liedjes te zingen. Wat ze niet verwacht is dat we een compleet K3 feestje gaan bouwen, waarbij zij het stralende middelpunt gaat zijn.

Bij haar binnenkomst met 8 andere groepsgenootjes staat haar welkomstbord klaar en is de ruimte versiert met K3 ballonnen, regenboogslingers en staat er een groot beeldscherm waarop optredens van K3 te zien en te horen zijn. De tafels zijn gedekt met K3 borden/bekers en haar favoriete traktaties staan klaar. Ze is meteen blij verrast. Ze steekt haar armen in de lucht en vrolijk zwaaiend gaat ze aan tafel. Ze regelt meteen wie ze graag naast zich heeft zitten. De stemming is ook bij de andere deelnemers opperbest. Er wordt gezellig gekletst en je ziet hoe Jouana de versieringen en de muziek in zich aan het opnemen is. Vrolijk zingt ze mee en geeft haar lievelingsliedjes aan de zorgbegeleiding door, zodat zij haar favoriete nummers kunnen laten horen. Na de traktatie zoekt ze een K3 kleurplaat uit die we voor de kinderen klaar hebben liggen. Met een grote glimlach is ze aan het inkleuren. Daarna wil ze graag regenboog nagels laten lakken. Haar groepsgenootjes genieten mee. Ook zij kleuren en hun nagels worden gelakt en bij elkaar bewonderd. Het wordt echt supergezellig als de ballonnen en slingers worden omgehangen en de danspasjes van K3 geoefend worden. Het enthousiasme van de zorgbegeleiders werkt heel aanstekelijk op de jeugd.

Maar voor het meest ontroerende moment zorgt Jouana zelf als we haar het cadeau namens Wauw Wenst uitreiken. Haar stralende lach bij het bekijken van het K3 boeken/videopakket en de innigheid waarmee ze haar K3 pop knuffelt zullen we nooit meer vergeten!

Tot slot mag ze aan het einde van de dag haar groepsgenoten trakteren op een zakje chips. Aan haar stralende gezicht is te zien dat haar wens helemaal is uitgekomen vandaag. Haar zorgbegeleiders geven aan dat het voor de hele groep een waardevolle activiteit is geweest vandaag omdat nu tijdens deze corona periode de mogelijkheden aan activiteiten zo beperkt is. De verrassing voor Jouana betekende voor iedereen een welkome afwisseling binnen de beperkte mogelijkheden in deze tijd.

182061954 3037091926520512 1120212284234022848 n

Samen met zijn beste vrienden Slijm maken! Dat was Alwin zijn wens.

Thuis is slijm maken natuurlijk een heel gedoe, maar voor Stichting Wauw Wenst absoluut niet!

Na een leuk persoonlijk gesprekje met Alwin zijn we aan de slag gegaan met de organisatie van de wens. We benaderden Monique Jeuken van Tante Truus (Venray), die direct heel enthousiast een plan maakte om Alwin zijn wens in vervulling te laten gaan. Op 28 februari was het zover! Tijdens een gezellige, creatieve middag, maakten Alwin met zijn vrienden diverse kleuren slijm. Ook snoepten ze van de paprikachips en de chocolademelk, want daar houdt Alwin ontzettend van. Na afloop mochten de heren hun, zelf gemaakte, slijm uiteraard mee naar huis nemen.

‘Iedereen bedankt. Alwin heeft nog de hele avond met het slijm gespeeld, het was een geslaagde middag!’ Patrick, vader van Alwin

WhatsApp Image 2021 03 01 at 11.20.35