Wauw Logo Wauw Logo

Slider

Help mee

Sponsoren
Alle organisaties, groot en klein, kunnen iets organiseren voor Wauw Wenst. Van spaaractie tot geldinzamelingsactie, van sportevenement tot kerst-inn op je basisschool. Je kunt denken aan een donatie van de omzet van een speciaal product, sponsoring in natura of structurele sponsoring. Er zijn genoeg bijzondere acties te bedenken om Wauw wenst te ondersteunen. Wat het ook wordt: ons bestuur denkt graag met je mee!

Donateurs
Ook jij kan een bijdrage leveren aan Wauw Wenst! We vernemen graag van je.

Vrijwilligers
Wauw Wenst wordt gedreven door het bestuur en met hulp van Wauw Speciaal voor jou. We worden heel graag bijgestaan door (en kunnen niet zonder!) enthousiaste vrijwilligers, dat kan door mee te helpen met het organiseren van een individuele wens of een structurele bijdrage. Wat het ook wordt: ons bestuur denkt graag met je mee!

Contact
Stichting Wauw Wenst is gevestigd aan de Oranjestraat 22, 5802 BH in Venray. Kvk nummer: 64188256, RSIN nummer 855558738. Contactpersoon: Rens Pijpers 06-46843608, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. IBAN: NL25 RABO 0306713896 t.n.v. Stichting Wauw Wenst.